Πρόγραμμα εστίασης

Το πρόγραμμα εστίασης είναι ένα πλήρες σύστημα που απευθύνεται σε χώρους μαζικής εστίασης. Καλύπτει όλες τις ανάγκες κάθε χώρου από μια μικρή καφετέρια, ένα εστιατόριο, σε fast food, διανομή κ.τ.λ.  Έχει το χαρακτηριστικό να προσαρμόζεται ακριβώς πάνω στις ανάγκες της κάθε επιχείρισης, μπορεί να παραμετροποιηθεί και να εγκατασταθεί εύκολα ακόμα και από χρήστες που δεν έχουν πολλές γνώσεις πληροφορικής.

 

Λειτουργικότητες:

Τραπέζια


Η διαχείριση τραπεζιών προσαρμόζεται και παραμετροποιείται στις απαιτήσεις κάθε επιχείρησης (καφετέριας, εστιατορίου και γενικά οποιουδήποτε χώρου εστίασης). Έχει σχεδιαστεί να καλύπτει όλες τις ανάγκες που απαιτεί ένας τέτοιος χώρος σε συνδυασμό με ένα εύχρηστο και φιλικό στον χρήστη περιβάλλον.

Δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να μπορούν να σχεδιάσουν μόνοι τους τα τραπέζια στον χώρο του καταστήματος. Με αυτόν τον τρόπο το interface του χρήστη μεταμορφώνεται αμέσως σε μικρογραφία του καταστήματος (σε όλους τους χώρους – βεράντα, σάλα, πακέτο) και οι χρήστες μπορούν να δουλέψουν με ευκολία, ταχύτητα και χωρίς μπερδέματα.

Σχεδίαση των περιοχών των τραπεζιών, εύκολη καταχώριση παραγγελίας, διαχείριση μενού κουμπιών με κατηγορίες και υποκατηγορίες στα είδη (καφέδες, ποτά, ταχυκίνητα κλπ), καταστάσεις τραπεζιών (ανοιχτό, κλειστό), έκδοση απόδειξης, διαχείριση τιμοκαταλόγων και εκπτώσεων είναι μερικές από τις λειτουργίες που διαθέτει το σύστημα.

Delivery

To delivery μια επιχείρησης είναι ένα σημαντικό κομμάτι των πωλήσεων της το οποίο είναι και συνήθως κερδοφόρο. Η εταιρεία κατασκευής του Software αξιοποιώντας τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας και δημιουργώντας ισχυρές συνεργασίες με σημαντικές εταιρίες στο χώρο έχει σχεδιάσει και παρέχει στους επιχειρηματίες τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο delivery χώρων εστίασης.

Αναγνώριση κλήσης με αυτόματη εύρεση του πελάτη που καλεί, εύκολη εισαγωγή νέου πελάτη, άμεση και γρήγορη καταχώριση της παραγγελίας του πελάτη με τις τιμές του delivery, διαχείριση πολλαπλών τιμοκαταλόγων και διαχείριση εκπτωτικών κουπονιών και σύνδεση με υποσύστημα loyalty (bonus card πελατών). 

Λιανική εστιατορίου (FAST)

Η Λιανική εστιατορίου ή Fast είναι ουσιαστικά η  διαχείριση του Πακέτου σε έναν χώρο μαζικής εστίασης.Καλύπτει τις ανάγκες επιχειρήσεων γρήγορου φαγητού (FAST FOOD) ή επιχειρήσεις που έχουν και πακέτο.

Βασικό χαρακτηριστικό για την επιτυχία ενός τέτοιου υποσυστήματος είναι να δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να συμπληρώνει με ταχύτητα τη παραγγελία με όλα φυσικά τα στοιχεία που θα χρειαστούν για τη Παρασκευή πχ τρόπος μαγειρέματος, extra και σχόλια είδους ή παραγγελίας κλπ.

 

Ασύρματη παραγγελιοληψία

Η ασύρματη παραγγελιοληψία έρχεται να ολοκληρώσει την αυτοματοποίηση σε μια επιχείρηση του κλάδου μαζικής εστίασης όπου οι σερβιτόροι εύκολα και γρήγορα μπορούν να παίρνουν τη παραγγελία από τον πελάτη και να την στέλνουν στην κουζίνα να εκδίδουν απόδειξη αλλά και να κλείνουν το τραπέζι εισπράττοντας τα χρήματα.  

Συνδυάζεται με τη Διαχείριση Τραπεζιών όπου οι χειριστές μπορούν να δουν πλήρη εικόνα των τραπεζιών είτε τα ανοίγουν από τη Μάρκα είτε από τα φορητά τερματικά. Έλεγχοι όπως να μη μπορεί να ανοιχτεί μια παραγγελία σε ένα τερματικό εάν είναι ήδη ανοικτή σε κάποιο άλλο αποτρέπουν κάθε κίνδυνο λάθους.

 

Η εφαρμογή που χρησιμοποιούν οι σερβιτόροι είναι σχεδιασμένη για να είναι συμβατή και με συσκευές Windows αλλά και με συσκευές τεχνολογίας Android

 

Οι λύσεις της ασύρματης παραγγελειοληψίας είναι δύο:

Τοπική (stand alone)

Η λύση της stand alone ασύρματης παραγγελιοληψίας είναι η πιο οικονομική λύση χωρίς να στερείται των δυνατοτήτων μιας πλήρης δικτυακής εγκατάστασης.

To s/w τερματικών stand alone είναι μια εφαρμογή ασύρματης παραγγελιοληψίας η οποία δεν απαιτεί την ύπαρξη ηλεκτρονικού υπολογιστή server στο χώρο της επιχείρησης. Μπορεί  να εγκατασταθεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα , σε οποιαδήποτε συσκευή Android και να εξυπηρετήσει κάθε χώρο μαζικής εστίασης.

Όλα τα στοιχεία, μέσω της ανταλλαγής δεδομένων, συλλέγονται στη βάση παραμετροποίησης με σκοπό ο χρήστης να μπορεί να πάρει μια περιεκτική και σωστή πληροφόρηση (παραγγελίες, βάρδιες, κινήσεις ειδών, καθαρές και συνολικές αξίες, εκπτώσεις κλπ)

ΝΕΤ με χρήση server

 

To s/w τερματικών είναι μια εφαρμογή ασύρματης παραγγελιοληψίας η οποία βασίζεται στην εξυπηρέτηση όλων των τερματικών από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή (server) που λειτουργεί στο χώρο της επιχείρησης. Όλες οι εργασίες στέλνονται και επεξεργάζονται στον server ο οποίος είναι υπεύθυνος για να στείλει τις εντολές να πραγματοποιηθούν ή να ολοκληρωθούν οι ενέργειες των χρηστών.

Μπορεί  να εγκατασταθεί  σε οποιαδήποτε συσκευή Android ή Windows mobile και να εξυπηρετήσει κάθε χώρο μαζικής εστίασης.